Ο Ίτσιος ξανά στην ΙΤΑΛΙΑ


 Στην Ιταλία βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα (4/3) ο Δημήτρης Ίτσιος.
Ο νεαρός Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής (γεννημένος 04/01/1995), βρίσκεται στο Μπέργκαμο (εκεί εδρεύει και η ισχυρή Αταλάντα με την οποία μοιράζεται το "Atleti Azzurri d'Italia" στάδιο χωρητικότητας 26.500 φιλάθλων) 
με τον μάνατζερ του Λεωνίδα Αθανασούλα, ιδιοκτήτη της εταιρίας “CREDEXPERTO” (Σύμβουλοι Αθλητών & Υποστήριξη Δραστηριοτήτων Αθλητισμού), και προπονείται με την Ιταλική Αλπινολέφε.
Η επιστροφή τους στην Ελλάδα, έχει δρομολογηθεί για το τέλος της εβδομάδας.

Ο Ιταλικός σύλλογος αγωνίζεται στη Γ΄ εθνική της γειτονικής μας χώρας (έπεσε την περσινή χρονιά) και αποτελεί ουσιαστικά την ομάδα που προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το μεγάλο άλμα στην μετέπειτα καριέρα τους, γι αυτό και ενδιαφέρεται για νεαρούς χαρισματικούς παίκτες από όλη την Ευρώπη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι Μίλαν και Ίντερ εμπιστεύονται την Αλπινολέφε για το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται εκεί καθώς και για τους στόχους που έχει, αφού ταλαντούχοι νεαροί παίκτες των Ιταλικών αυτών ποδοσφαιρικών «Κολοσσών» αγωνίζονται ως δανεικοί στην συγκεκριμένη ομάδα.

 Σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί στην Ιταλία και να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει το «μεγάλο άλμα» στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Δημήτρης Ίτσιος, έπαιξε και παίζει η ομάδα του ο Πιερικός, που «βάζει πλάτη» στα όνειρα και τις φιλοδοξίες του νεαρού Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.
Μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην Ιταλία, θα δικαιώσει τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, τον μάνατζερ του Λεωνίδα Αθανασούλα και σίγουρα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο θα «ανοίξουν» άλλοι ορίζοντες προοπτικής στην ανοδική του καριέρα.
WWW.PIERIASPORT.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!