Καλύτερη με διαφορά (3) γκολ η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ στο ντέρμπι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ

Με 3-0 επικράτησε η ΠΑΕ Ποντίων του αντίστοιχου τμήματος Παίδων του Πιερικού για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας.Σέ ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στο γήπεδο του Σβορώνου παρουσία πολλών φιλάθλων κοντραρίστικαν οι δύο καλύτερες ομάδες της Πιερίας στην κατηγορία των Παίδων.

Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατάφερε και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4' με τον Παγώνη.Όσο παιρνούσε η ώρα ο Πιερικός ανέβαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού του ωστόσο η ομάδα του Άγγελου Κούτου κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματα της στο 15' με τον Λιπιρίδη.Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πριν το ημίχρονο με τον Πιατίδη να στέλνει την μπάλα από την άσπρη βούλα στα δύχτια του Ζέρβα.(πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τον Πιερικό).Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Τερζόπουλου προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με την ΠΑΕ Ποντίων να κρατά το υπέρ της σκορ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!