Δηλώσεις : Λευτέρης Χατζηκυριακίδης

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς που πέρα από μεγάλη βαθμολογική τόνωση, θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»
Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης:
«Από την αρχή του αγώνα καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με υπομονή και πίστη, φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Μαρούσι που έγινε στην Αθήνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο καλαθοσφαιριστής Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikos-archelaos.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: 

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς που πέρα από μεγάλη βαθμολογική τόνωση, θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Κυρίως για τα επόμενα παιχνίδια και αρχής γενομένης από αυτό με το Ανατόλια. 

Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και καθημερινή προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας». 
Νίκος Ψωμάς - Λυμπάρης - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: 

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και εμπειρία. Από την αρχή του αγώνα καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με υπομονή και πίστη, φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. 
Το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλη τη εβδομάδα ώστε να προσθέσουμε άλλους δύο βαθμούς για να φτάσουμε στο φετινό μας στόχο. Καλούμε τον κόσμο μας Κατερίνης να είναι δίπλα μας και σε αυτό τον αγώνα και να μας στηρίξει, όπως κάθε φορά, στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!