ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Φωτορεπορτάζ)

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Φωτορεπορτάζ)


Σε μια κατάμεστη απο φίλους τους αίθουσα, πραγματοποίησαν ακόμη μια πετυχημένη βραδιά διασκέδασης οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πιερικού μας. 
Μεγάλες μορφές του Πιερικού ποδοσφαίρου ήταν παρόν στην εκδήλωση, κατά την οποία ο πρόεδρος των Παλαιμάχων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του συλλόγου και μαζί με τον Πέτρο Πουρπουτίδη, τον Θόδωρο Κυζίρογλου, τον Κώστα Αδαμόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ευχήθηκαν να είναι μια καλή γεμάτη υγεία και ποδόσφαιρο χρονιά.
 Στην εκδήλωση τον παρόν έδωσαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος και του ερασιτέχνη Πιερικού Πασχάλης Τσιτιρόκης, ο πρόεδρος του Σ.Ο.Π Θύρα 5 Λευτέρης Βασιλειάδης με τον μέλος Γιώργο Γιαμαλή, ο πρόεδρος του συνδέσμου των φιλάθλων της ΑΕΚ στην περιοχή μας και γνωστό για την αγάπη του στον Πιερικό Βάϊος Χαρισόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου προστασίας παιδιών "ΒΕΝΙΑΜΙΝ" κύριος Χάρης Αναστασίου, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος καλών αγνών φιλάθλων της περιοχής. 
Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο Νίκος Παπαζιώγας ενώ την παράσταση για μια ακόμη φορά έκλεψε ο Στάθης Παρουσιάδης που με τα τραγούδια του ξεσήκωσε τους συνάδελφους του Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές καθώς και τον κόσμο που χειροκροτούσε για τις μοναδικές του ερμηνείες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!