Με προβλήματα στην Κατερίνη ο Ηρακλής

oukar-giannitsa.jpg
Ολοκληρώθηκε υπό έντονη βροχόπτωση η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πιερικό (17:00) με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Πιο συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντατίδη, Βουτσιά, Τούνι, όπως και τον Παληγεώργο Γ., ο οποίος θα εκτίσει και τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Βαγγελόπουλος, ενώ εκτός λόγω τακτικής έμειναν οι Νατσιόπουλος, Αλεξίου, Παπαστεριανός, με τους Τροΐρη, Σαράφογλου να επιστέφουν στην κυανόλευκη αποστολή ύστερα από μεγάλο διάστημα.
Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σιατραβάνης, Τσερκέζος, Ισαάκ, Κραγιόπουλος, Τάι, Χιονίδης, Γεωργίου, Παληγεώργος Χ., Σαββίδης, Λόπεθ, Νατσούρας, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Τροΐρης, Ουκάρ, Φερνάντεζ, Σαράφογλου. Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!