Απόλλων Σμύρνης-Πιερικός 2-0 Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Στη λανθασμένη ενέργεια του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη, που οδήγησε στο πέναλτι με το οποίο ο Απόλλων άνοιξε το σκορ και στην αποβολή του ίδιου του τερματοφύλακα του Πιερικού, στάθηκε ο Γιάννης Συμεωνίδης. Ο γυμναστής τερματοφυλάκων, που μίλησε για λογαριασμό του τεχνικού τιμ του Πιερικού, πάντως, κάλυψε πλήρως τον γκολκίπερ της ομάδας και παράλληλα είπε πως η εμφάνιση του α’ ημιχρόνου θα αποτελεί οδηγό για τους Κατερινιώτες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συμεωνίδης:«Ήρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε για μία ακόμη φορά γκολ με την έναρξη και την αποβολή του τερματοφύλακά μας, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε. Ο Απόλλων είναι μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι μετά το γκολ, έβαλε και δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Δημιούργησε και άλλες φάσεις μετά και θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί με περισσότερα γκολ. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να βρει τον Απόλλωνα στη Super League».
- Ερωτηθείς αν η αποβολή στη φάση του πέναλτι είναι δικαιολογημένη, απάντησε: «Μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα ο τερματοφύλακας. Επειδή είναι δεξιοπόδαρος προσπάθησε να την αλλάξει πόδι. Το κακό με τους τερματοφύλακες είναι πως μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στο ματς, αλλά ένα λάθος να τον κάνει μοιραίο».
Παπατολίκας:«Καλησπέρα και από εμένα… Από την αρχή ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πολύ καλοί. Είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας, πιστεύω όμως πως η αποβολή μάς στοίχισε και, άμα παίζαμε 11 με 11, δεν θα χάναμε το παιχνίδι… Η συνέχεια είναι δύσκολη δουλειά. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πραγματοποιήσει τους στόχους του…».

Ικανοποιημένος ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το 2-0 του Απόλλωνα επί του Πιερικού, που έβαλε πλέον τους «κυανόλευκους» σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας… Ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποστήριξε ακόμα πως η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα θα αντέξει τα συνεχόμενα ματς, καθώς διαθέτει βάθος στο ρόστερ της…

Βοσνιάδης:«Μια πολύ σημαντική νίκη, έρχεται σαν συνέχεια του προηγούμενο αποτελέσματος στη Δράμα. Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, τον Πιερικό, που είναι πολύ διαφορετικός μετά την έλευση του κ. Φοιρού και των παιδιών εδώ... Είναι μια διαφορετική ομάδα, η οποία όπου πήγε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήξερε να αμυνθεί, είχε πλάνο. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή για να μην αγχωθούμε. Ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας, δεν τα καταφέραμε. Τελείωσε 0-0 το ημίχρονο και πάνω που ετοιμαζόμασταν να αλλάξουμε το σχεδιασμό, μας ήρθε το γκολ από λάθος του τερματοφύλακα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Από εκεί και μετά, με παίκτη παραπάνω, θεωρώ πως το ματς έγειρε προς τα εμάς. Και μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ… Όταν μια ομάδα παίζει με λιγότερο παίκτη και ανοίγεται, ψάχνεις να βρεις χώρους για να κάνεις φάσεις, εμείς όμως δεν τις τελειώσαμε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αυτό το Τετάρτη - Κυριακή έχει διαλύσει τις ομάδες, οι παίκτες είναι κατάκοποι. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές για να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που έχει βάθος, ελπίζουμε αυτό το κομμάτι δεν θα μας βγάλει μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουμε επιλογές.
Σημαντική η νίκη μας, συγχαρητήρια στο συνάδελφο και στην ομάδα του Πιερικού. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς συνεχίζουμε ήρεμα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ήρθε και μας στήριξε από την αρχή. Πιστεύω πως όλοι μαζί συσπειρωμένοι, ενωμένοι θα οδηγήσουμε τον Απόλλωνα στην παραπάνω κατηγορία».

Κωνσταντίνου:«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ειδικά στην ομάδα μου, έπρεπε να δώσουμε αξία στη νίκη στη Δράμα και τα καταφέραμε. Υπάρχουν ακόμα 14 παιχνίδια μπροστά μας… Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Πηγή:a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!