ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0 (Ακατόρθωτο όνειρο η (2η) εκτός έδρας νίκη)

Πάλι ήττα πάλι το κεφάλι κάτω πάλι χωρίς βαθμό ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Ένα απο τα ανεκπλήρωτα όνειρα του Πιερικού, ενας απο του εφιάλτες του έχει καταντήσει να είναι μια εκτός έδρας νίκη καθώς οι μελανόλευκοι μετράνε σε 29 αγωνιστικές 1 εκτός έδρας νίκη απέναντι στους αργοναύτες με σκορ 0-1 και σκόρερ τον Ντάνι. Και κάπου εδώ τελειώνει το όνειρο που ακούει στο όνομα πλέι οφ για τον Πιερικό. 



Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα επιβλήθηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού του Πιερικού και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Φοιρού. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Καμινιώτη, ενώ είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Τελικά, το 2-0 διαμορφώθηκε από τον Κάπελ στο 80’, γκολ που «σφράγισε» τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Δόξα Δράμας.
Έτσι, οι «μαυραετοί» έχουν 44 βαθμούς κι είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για άνοδο στη Super League. Την ίδια ώρα ο Πιερικός παρέμεινε στους 30 βαθμούς, χωρίς να έχει μπει – ακόμα – σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός (12' λ.τ Περπερίδης), Ταραλίδης, Κοντέων, Μπουτζίκος, Ιντζόγλου, Μπάρος, Ρούσεφ, Κάπελ, Καμινιώτης, Κασσός.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (46' Παπατόλιος), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (46' Μανίκας), Ντάνι.

2 σχόλια:

  1. ARA DEN EXOYME OMADA EIMASTE GEIA MIKREI KATYGOREIA PROEDRE MUN TIXON NA DOSOYME TO MATS KAI META FYGE NA ERTHEIS ALOS NA PAREI TON PIERIKO!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!