Κάτι χρωστάει στα Ψαχνά ο Πιερικός - Αύριο στο Δημοτικό στάδιο οι αποκαλύψεις...


Με στόχο την επάνοδο στις νίκες, μετά την ήττα στην Κρήτη από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, η ομάδα της Κατερίνης υποδέχεται τον φιλόδοξο Ηρακλή Ψαχνών σε μια αναμέτρηση με αρκετές ιδιαιτερότητες. Ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Φοιρός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αποστολίδη, στους τραυματίες Κόιτς, Λαζαρίδη και Βραχνό και στον ανέτοιμο Καρακατσάνη, ενώ επανέρχονται οι Ντάνι (από τραυματισμό), Μανίκας, Φαμπίνιο και Γιαζιτζόγλου (από τιμωρίες). Στην αποστολή για τον Πιερικό μετέχουν οι Βασιλειάδης, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Ίτσιος, Φαμπίνιο, Πολίτης, Μπελόσεβιτς, Ντάνι, Μανίκας, Παπατολίκας, Καραγκούνης, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Σεχολάρι, Ανδριόπουλος και Παπατόλιος. 

Φιλοξενούμενοι: 
Στις 9 το πρωί αναχώρησε η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών για την πόλη της Κατερίνης, αφού την Τετάρτη έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Πιερικό. Ο τεχνικός των "πράσινων", Γιώργος Βαζάκας μετά την τελευταία προπόνηση επί ευβοιώτικου εδάφους έδωσε το σύνθημα νίκη στους παίκτες, καθώς θεωρεί ότι ο παιχνίδι με τους "μελανόλευκους" είναι κομβικής σημασίας για το κυνήγι της ανόδου. Από κει και πέρα, ο Γρεβενιώτης προπονητής μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία στελεχώνεται από τους κάτωθι παίκτες: Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Λιόσης, Ρούτσης, Ογιαρμπίντε, Χαϊκάλης, Γέσιτς (πιθανή ενδεκάδα), Τόλιος, Μήτσης, Στεπάνοβιτς, Ζαχαράκης, Αμέντολα, Γκέρσον, Βανγκελί, Σέγκος.Στα Ψαχνά έμειναν οι τιμωρημένοι Ρεπετσάς, Ά. Σικαλιάς και οι τραυματίες Μπαράνγκος, Πούλγκα. Να σημειωθεί λίγες ώρες μετά την άφιξη της αποστολής στην Κατερίνη, η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών θα κάνει ένα χάλαρωμα σε γήπεδο της περιοχής, ενώ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!