Πιερικός Αρχέλαος - ΜΕΝΤ Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5,00 μμ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με τη ισόβαθμη ΜΕΝΤ που φιλοξενεί στην Κατερίνη αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος.

  Εκμεταλλευόμενη το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου προετοιμάσθηκε όσο το δυνατό καλύτερα και στο χέρι των καλαθοσφαιριστών της είναι να δείξει τη δυναμικότητα και την ανωτερότητα, πράγματα που περιμένουν και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα κατακλύσουν και πάλι το νέο κλειστό γυμναστήριο.
 Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε:
 «Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Προσπαθούμε αυτή την εβδομάδα να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί κάθε νίκη είναι πλέον πολύτιμη, όπως και ο κάθε βαθμός. 
Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν, αφού οι Ασημάκης και Σακελλαρίου συμμετέχουν στις προπονήσεις από την Τετάρτη και μπήκαν αμέσως σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Θεωρώ ότι  μέχρι το παιχνίδι θα είναι έτοιμοι». 

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Τσιαπλής και κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

*Πριν τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ, η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, στο πλαίσιο της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΚΕΜ, αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βεροίας. Ώρα έναρξης στις 14,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!