Με Παπατολίκα ο Πιερικός για το αποτέλεσμα στην Δράμα

Στη σφαίρα του παρελθόντος έχει αφήσει το παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης ο Πιερικός, που στρέφεται στη νέα δύσκολη έξοδο, την Κυριακή στη Δράμα με την επίσης φορμαρισμένη Δόξα. Όπως και με τον Εργοτέλη, οι Κατερινιώτες έδειξαν στην Αθήνα ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από ένα φιλόδοξο αντίπαλο.

Για το παιχνίδι με τους «Μαυραετούς» ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Φοιρός δεν υπολογίζει στον Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, αφού ο βασικός γκολκίπερ των μελανόλευκων αποβλήθηκε και είναι τιμωρήμένος. Τη θέση του στα δοκάρια αναμένεται να πάρει και πάλι ο Δημήτρης Παπατολίκας, που όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί φέτος ήταν σταθερός.

Για τον Πιερικό θα επανέλθει ο Αστέριος Νίκου, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Δημήτρης Ίτσιος, που ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιγκόρ Κόιτς. Επίσης, ο Πλάτων Καρακατσάνης ενδέχεται να μείνει εκτός για ακόμα μια αγωνιστική, ώστε να μην «ζοριστεί» για την πλήρη επάνοδό του. Η ομάδα της Κατερίνης είναι αποφασισμένη να πάρει κάτι θετικό σε μια δύσκολη έδρα, απελευθερωμένη από το άγχος και για να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τους «Μαυραετούς» στην Πιερία.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!