Αποκριάτικη γιορτή από την ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου

Αποκριάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε για τους πολύ μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας (γεννημένοι το2006) το Σάββατο το πρωί στις 11.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού. 
Οι μικροί μασκαράδες γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο με σερπαντίνες, κομφετί και πολύχρωμα μπαλόνια χορεύοντας πολλά αποκριάτικα τραγούδια. 
Στη συνέχεια παίξανε αγώνα μεταξύ τους και παρά τις δυσκολίες που προέκυπταν από τις αποκριάτικες στολές τους, τα κατάφεραν περίφημα. 

Στις 12.30 το τμήμα των ακαδημιών των 2004-2005 φιλοξένησε στο γήπεδο την ομάδα της Λεπτοκαρυάς και πέτυχε μια σημαντική νίκη. 

Ήταν ο πρώτος αγώνας του συγκεκριμένου τμήματος με άλλη ακαδημία και η προσπάθεια όλων των παικτών ήταν αξιόλογη.
Και οι τέσσερις πεντάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και η φιλότιμη και προσηλωμένη δουλειά των παιδιών από τον Σεπτέμβρη φάνηκε μέσα στο γήπεδο. 

Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς των αθλητών μας, που υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια και κρατούν την φλόγα του αθλητισμού αναμμένη στις καρδιές των αθλητών.

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου τους ευχαριστεί θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!