Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ




Νέα νίκη οι γυναίκες του Πιερικού
ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(12-25, 24-26, 6-25)

            Με νέα νίκη συνέχισαν οι γυναίκες του Πιερικού το πρωτάθλημα αφού κέρδισαν και μέσα στα Γιαννιτσά την ομάδα του Μίλωνα με 3-0 σετ, παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την είσοδο στην τελική φάση για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, αφού μαθηματικά χρειάζονται 1 βαθμό στους 3 εναπομείναντες αγώνες οι οποίοι διεξάγονται εντός έδρας. Και στους  3 εναπομείναντες αγώνες, η ομάδα του Πιερικού τους έχει κερδίσει με 3-0 σετ εκτός έδρας. Οι γυναίκες του Πιερικού με αυτή την νίκη πέτυχαν τον 1ο στόχο που είναι η είσοδος στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.
            Στο παιχνίδι των Γιαννιτσών τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς ξεκίνησαν το πρώτο σετ πολύ δυνατά, ξεφεύγοντας στο σκορ και μη αφήνοντας την ομάδα των Γιαννιτσών να αντιδράσει, το κέρδισε εύκολα με 25-12. Στο 2ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού παρότι πήραν διαφορά στο σκορ, προς το τέλος του σετ μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα πιστεύοντας ότι και αυτό το σετ θα το κέρδιζαν εύκολα, έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του Πιερικού να ισοφαρίσει σε 24-24. Όμως, τα κορίτσια του Πιερικού πιο ψύχραιμα πήραν και αυτό το σετ με 26-24. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού παραδειγματιζόμενη από το πάθημα του 2ου σετ, παίζοντας ολοκληρωτικό βόλεϊ, δείχνοντας ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους, και παρά τις αλλαγές που έκανε ο Κ.Σαρρής, κέρδισε το σετ με 25-6.
            Η ομάδα του Πιερικού συνεπής στον προγραμματισμό που έχει κάνει για την φετινή χρονιά, ουσιαστικά εξασφάλισε την είσοδο στην φάση των play off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία στο μεγάλο αριθμό επιτυχιών που έχει πετύχει, δείχνοντας πως, με την άριστη οργάνωση και την τεχνογνωσία τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, τα μεγάλα αποτελέσματα και οι υψηλές επιτυχίες είναι θέμα χρόνου.
            Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλπακίδου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Παναγιωτίδου, Κατσίκα, Χαραλαμπίδου, Παπαδοπούλου Όλυμπ., Παπαδοπούλου Όλγα, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη.

            Η βαθμολογία
1.      ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                             18
2.      ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ                              18
3.      ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                               10
4.      ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 9
5.      ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ                               8
6.      ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                                   0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

1 σχόλιο:

  1. απορία: γιατί τα παιδιά από το βόλευ που στέλνουν τα ενημερωτικά δελτία δε γράφουν φέτος και για την ανδρική ομάδα; πέρυσι μας βομβάρδιζαν με ειδήσεις για την επική πορεία που οδήγησε στην α2. Φέτος;

    Δυστυχώς φάνηκε πόσο στο πόδι ήταν η περυσινή προσπάθεια και πόσο σοβαρός ήταν ο ανταγωνισμός...Δε θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια των παιδιών, που είναι εραστές του αθλήματος, απλά να θέτουμε λίγο τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση. Δεν ήταν δα και κάποια επιτυχία η περυσινή, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν οι προοπτικές για κάτι καλύτερο. Είμαι λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!