Φοιρός: «Θα σας… περιμένει ο Μπέος!»


Το ματς Απόλλων - Πιερικός 2-0 είχε ολοκληρωθεί προ πολλού, η συνέντευξη Τύπου είχε ολοκληρωθεί και ξαφνικά έξω από την κεντρική θύρα της Ριζούπολης γίνεται χαμός το απόγευμα της Κυριακής (17/3). Αιτία, η ατάκα του Γιώργου Φοιρό στους «κυανόλευκους» οπαδούς, όταν οι τελευταίοι χαρακτήρισαν τον ίδιο και μέλη της διοίκησης «τσιράκια του Μπέου»…


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ο έμπειρος κόουτς της ομάδας της Κατερίνης συνοδευόμενος από στέλεχος της «ασπρόμαυρης ΠΑΕ γίνεται αποδέκτης πειραγμάτων βγαίνοντας από το γήπεδο…
«Άντε και του… χρόνου τσιράκια του Μπέου, που ήρθατε να ας κάνετε ζημιά…», τους φώναξε ένας από τους συγκεντρωμένους Απολλωνιστές. Το στέλεχος της διοίκησης του Πιερικού του ζητά το λόγο, ο οπαδός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τον ρωτά «εσύ δεν είσαι κουμπάρος του Μπέου;» για να ακούσει την απάντηση «ναι» και να του ανταπαντήσουν οι «κυανόλευκοι» με «γαλλικά». Κάτι που εκνεύρισε τον Φοιρό, ο οποίος δεν συγκρατήθηκε είπε «πάμε να φύγουμε» μαζί με «γαλλικά» (επίσης) για να προσθέσει απευθυνόμενος στους Απολλωνιστές: «Καλά, καλά… Θα σας… περιμένει ο Μπέος!».
Αυτό ήταν... Μέσα σε δευτερόλεπτα περισσότεροι από 50 «κυανόλευκοι» άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον προπονητή του Πιερικού και κινήθηκαν προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις μέχρι που μπήκε στο πούλμαν της αποστολής των «ασπρόμαυρων» υπό την προστασία της αστυνομίας και των σεκιούριτι.
Η ένταση, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ καθώς λίγα λεπτά μετά και αφού ακούστηκαν μερικά συνθήματα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το σημείο… Η ατάκα, ωστόσο, του Φοιρού ήταν πραγματικά απίστευτη!

Πηγή:a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!