ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΡΙΟ !!!


Φίλαθλοι του Πιερικού!!! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ σε ένα δύσκολο παιχνίδι της ομάδας μας.! απέναντι σε μια ιστορικά μεγάλη ομάδα που παίζει την τελευταία της...ζαριά, για να διεκδικήσει την Άνοδο στην Super League χωρίς να χρειαστεί να μπει στην διαδικασία να αγωνιστεί στα Play-off. Από την άλλη η Πιερικάρα μας μπορεί να εξασφάλισε βαθμολογικά την παραμονή της στην κατηγορία αλλά θα ματώσει για να διεκδικήσει μια μεγάλη νίκη ιστορικής σημασίας αλλά και ηθικής και ψυχολογικής ώθησης για την συνέχεια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ !

3 σχόλια:

  1. Σιγά την ιστορική ομάδα των Ποντίων Κατερίνης. Ηρεμίστε λίγο. 2 συμμετοχές στην Γ εθνική έχουν και μία στη Β εθνική φέτος, μιας και τους κάναν χατηράκια το καλοκαίρι και μας τους έφεραν στη Β μαζι με κασσανδρα και καβαλα. Απο εκει και περα μια ζωη τοπικο ηταν η ΑΕ Ποντιων. Ομαδα Ηρακλης δεν υπαρχει πλεον,αν ηθελε να υπαρχει ας στηριζοταν στα δικα του ποδια οταν επεσε στη Δ και να μην εφτιαχνε τη συγνωνευση με του Ποντιους χαρη στην οποια ανεβηκε ουσιαστικα 2 κατηγοριες...

    ΠΙΕΡΙΚΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΗ ΓΡΙΑ...
    ΣΚΑΡΤΑΔΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ 6/6/1993 ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tous klasame t arxidia omos.

    apla eukola kai oraia, pierikos-mounogries 0-1

    elpizo toulaxisto na plirothoun oi paiktes aurio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!