Το τρίτο ημίχρονο στο γήπεδο της Δράμας

 Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν οι Παναγιώτης Τζαναβάρας και Γιάννης Συμμεωνίδης, μετά τη νίκη της Δόξας επί του Πιερικού με 2-0 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Δράμας.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ



Πιθανή θλάση ο Στεργιανός

Όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, η μεγάλη απώλεια του παιχνιδιού είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Στεργιανού. Ο νεαρός αμυντικός την ώρα που πήγε να απομακρύνει την μπάλα δέχθηκε την προβολή του Φάμπιο που του έριξε σκαριά πάνω στον αριστερό τετρακέφαλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θλάση για τον Στεργιανό που μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και έφυγε κουτσαίνοντας. Την Τρίτη ο παίκτης της Δόξας θα επισκεφτεί το γιατρό προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί η ακριβής εικόνα του προβλήματος του.

Με πρόβλημα στα μπακ την Τετάρτη

Ο τραυματισμός του Στεργιανού έρχεται να προσθέσει άλλον ένα πονοκέφαλο στα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το παιχνίδι της Τετάρτης, αφού πέρα από το Στεργιανό δεν θα έχει και τονΜπουτζίκο που δηλώθηκε για κάρτες. Αν προσθέσουμε τον τραυματίαΣοϊλέδη πάμε και πάλι σε λύσεις …αλχημικού τύπου, στις οποίες βέβαια εξ ανάγκης ο Κορίνθιος τεχνικός έχει γίνει… ειδήμονας!!!

Κόπηκαν 1198 εισιτήρια

Στα 1198 ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν και εισπράχθηκαν 12.165 ευρώ (μεικτά) εκ των οποίων τα 2.000 ήταν το εξοδολόγιο της διαιτησίας. Αν και μετά το 2-0 ακούστηκαν κάποια συνθήματα και ζεστάθηκε λίγο η ατμόσφαιρα, είναι γεγονός ότι το γήπεδο της Δόξας πάσχει από παλμό.


Στην κερκίδα ο Γιάννης Χατζηνικολάου


Το τερπνόν με τα του ωφελίμου για τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε το Σάββατο και ο Σερραίος τεχνικός του Γηραιού ήταν στο γήπεδο της Δόξας για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι που τον εδιέφερε πολύ, καθώς αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Πιερικό και έρχεται την Κυριακή το απόγευμα στη Δράμα για να παίξει με την Δόξα. Ο Χατζηνικολάου έφυγε βιαστικά από το γήπεδο στο 80’ της αναμέτρησης και αμέσως μετά το δεύτερο γκολ των «μαυραετών».


Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!