Σχέδιο ενίσχυσης 40.000 ευρώ σε κάθε ομάδα της Β’ Εθνικής!


 «Ανάσα» εν όψει για τους «μικρούς»! Άμεση οικονομική βοήθεια από τους «μεγάλους» ζήτησε η Ένωση Β’ - Γ’ Εθνικής διά στόματος του προέδρου της Σπύρου Καλογιάννη και ο ομόλογός του της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης δεν είπε όχι…
Έτσι, γνωρίζοντας το τι και το πώς, ο επικεφαλής του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας πήγε στο Δ.Σ. της «μικρής λίγκας», άκουσε σε μεγαλύτερο κύκλο τα προβλήματα και υποσχέθηκε πως θα πείσει το δικό του συμβούλιο να προχωρήσουν σε οικονομική ενίσχυση. Το σχέδιο της βοήθειας είναι της τάξης των 40.000 ευρώ για κάθε ομάδα της Β’ Εθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr. Μάλιστα, στόχος είναι το παραπάνω ποσό να καταβληθεί άμεσα, δηλαδή πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου!
Χαρακτηριστικά σας παραθέτουμε και μια από τις ατάκες του Μώραλη μέσα στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής επί του θέματος, την ώρα που είχε ανάψει η κουβέντα… «Εντάξει, καταλαβαίνω, θα πρέπει να είναι ένα αξιοπρεπές ποσό, ώστε να αντιστοιχεί εκεί γύρω στα 40.000 ευρώ για κάθε ομάδα».

Συνολικά, η Σούπερ Λίγκα, δηλαδή, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα δώσει σχεδόν 850.000 ευρώ στις 21 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και αυτά τα χρήματα αφορούν στη γνωστή (αλλά μη εφαρμόσιμη τα περισσότερα χρόνια) συμφωνία διά νόμου για ετήσια ενίσχυση του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας προς την πρώην ΕΠΑΕ.
Πάντως, το παραπάνω ποσό ενδεχομένως σε κάποιο κομμάτι του να καλυφθεί και μέσω άλλων πόρων (ΟΠΑΠ) και να μη βγει όλο από τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας…
Όσο για την επίσημη ανακοίνωση της «μικρής λίγκας» επί του θέματος, αυτή ανέφερε τα ακόλουθα: «Η σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της SUPER LEAGUE κ. Γιάννη Μώραλη. Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων. Συγκεκριμένα:
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των προβλημάτων που βιώνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποφασίστηκε η από κοινού δράση, προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυση αυτών.
Ο κ. Μώραλης έδειξε πλήρη κατανόηση στα ιδιαίτερα προβλήματα της FOOTBALL LEAGUE και με την παρουσία του παρείχε τη διαβεβαίωση ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλει ούτως ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Ένωσης, οι οποίες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση».
Από εκεί και πέρα, συζήτηση στο Δ.Σ. της «μικρής λίγκας» έγινε και για τις ομάδες που θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική στη νέα Β’, χωρίς να υπάρξει κάποια απόφαση. Ανεξάρτητα, πάντως, από τις θεωρητικές κουβέντες και τις προτάσεις, στη «μικρή λίγκα» φαίνεται πως επίτηδες δεν ξεκαθαρίζουν το ζήτημα της 11ης θέσης, πέρα από τους πέντε πρώτους των δύο ομίλων που θα προβιβαστούν απευθείας. Και αυτό για να διατηρείται το ενδιαφέρον… Όλα, όμως, δείχνουν πως τελικά απευθείας θα ανέβει ο έκτος του Νότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!