Δεν μας έκανε η μπάλα το (Χ)ατίρι....


Με τον Γιαζιτζόγλου σε τρελά κέφια ο Πιερικός κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος διαμόρφωσε με ανατροπή στην Κατερίνη, κι αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πιερικό.
O Πιερικός είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν καλές στιγμές με τον Μπελόσεβιτς και τον Νίκου αλλά γρήγορα ο Ηρακλής Ψαχνών «πάγωσε» τον ρυθμό και δεν απειλούταν από τους αντιπάλους. Μια στημένη φάση στο 41’ έφερε όμως το γκολ για τον Πιερικό, με την κεφαλιά του Γιαζιτζόγλου, κάτι που… ξύπνησε τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα.
Στο 43’ ο Ζέρσον Σεοταχούλ με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Μήτσης με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Εύβοιας. Ο Ηρακλής Ψαχνών έδειχνε να κρατάει το αποτέλεσμα και να βαδίζει προς μια σημαντική νίκη, όμως, στο 82’ ο Ντάνι βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Δήμου, ο ρέφερι Βαλιώτης καταλόγισε το πέναλτι κι ο Γιαζιτζόγλου ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση χωρίς να αστοχήσει απέναντι από τον Σικαλιά.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στο 70’ τα Ψαχνά είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Λιόση, ενώ οι γηπεδούχοι στο 74’ πέτυχαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ Ελευθεριάδης είχε πάρει τη μπάλα με το χέρι πριν τη στείλει στα δίχτυα. Μετά το δεύτερο γκολ του Πιερικού, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε μια σημαντική ευκαιρία ξανά με τον Λιόση, όμως την προσπάθειά του στο 86’ έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Ντόικιτς…
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες, με τον Ηρακλή Ψαχνών να έχει 42 βαθμούς, όσους και η Λάρισα, και να είναι τρίτος στη βαθμολογία. Ο Πιερικός από την πλευρά του είναι στους 30 και τη 14η θέση της βαθμολογίας.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Νίκου (81' Σεχολάρι), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καθάριος (62' Ντάνι), Παπατόλιος (46' Πολίτης).
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Λιόσης, Σεοταχούλ, Γέσιτς (51' λ.τ Χαϊκάλης), Στεπάνοβιτς (56' Ογιαρμπίντε).



onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!