Πιερικός Αρχέλαος – Ανατόλια: Ίσως το πιο καθοριστικό έως τώρα παιχνίδι


Αναγκαία η μεγάλη παρουσία του φίλαθλου κόσμου
Με εντατικότατες προπονήσεις ετοιμάζεται ο Πιερικός Αρχέλαος για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ομάδα του «Ανατόλια» από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα γίνει στις 5 μ.μ.
Πρόκειται  για έναν αγώνα μεγίστου ενδιαφέροντος, αφού πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Οι αντίπαλη ομάδα των κατερινιωτών έχει την ίδια ανάγκη σε βαθμούς και έτσι το παιχνίδι αυτό ίσως καθορίσει την τύχη της παραμονής στη Β΄ εθνική και για τους δύο πρωταγωνιστές.
Ήδη οι φίλαθλοι του μπάσκετ της Κατερίνης οργανώνονται για τη δυναμική τους παρουσία στο νέο κλειστό γυμναστήριο, βοηθώντας έτσι την αγαπημένη τους ομάδα που έχει ιδιαίτερη ανάγκη της συμπαράστασης αυτής.
Οι παίκτες με τη σειρά τους υπόσχονται να ανταμείψουν το φίλαθλο κόσμο με ένα ωραίο παιχνίδι, όπως αυτό το νικηφόρο στο Μαρούσι.
Από την πρόσφατη προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!