Πιερικός-Ηρακλής 0-1 ( Διώξαμε τον κόσμο από το γήπεδο)


Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ. Ενώ ο Πιερικός μένει χωρίς νίκη από την 23η Αγωνιστική.

Ο Γηραιός παρά τις απουσίες έδειξε πως θέλει να διεκδικήσει ως το τέλος την άνοδό του στη Super League και επικράτησε του Πιερικού, χάρη σε τέρμα του Στεφανίδη.
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ηρακλής και αντιθέτως κάκιστα ο Πιερικός. Προσπάθησε να απειλήσει τους φιλοξενούμενος.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή φάση για τις δύο ομάδες. Στο 51’ ο Παπατολίκας απέκρουσε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα γύρισμα του Τάι και στο 53’ ο Μανίκας έπιασε την κεφαλιά προ του Χουάντερσον και ο Λόπεθ έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 58’ όμως ο Τάι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Στεφανίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια, ο Πιερικός προσπάθησε να βγει μπροστά για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 74’ όμως ο Χουάντερσον έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Ελευθεριάδη και Πολίτη.  Το 0-1 υπέρ του Ηρακλή διατηρήθηκε ως το τέλος, με τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.
Πιερικός: Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81’ Σεχολάρι), Μπελόσεβιτς (39’ Μανίκας), Φαμπίνιο, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69’ Πολίτης)
Ηρακλής: Χουάντερσον, Λόπεθ, Παληγεώργος Χ., Σαββίδης, Νατσούρας, Ουκάρ, Τάι, Σουλίδης (68’ Σιατραβάνης), Γεωργίου (81’ Τσερκέζος), Ισαάκ (56’ Κιρόφσκι), Στεφανίδης

4 σχόλια:

  1. βαλτε να δουμε φωτογραφια απο το σημερινο αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο αναλυτικό Φωτορεπορτάζ του PNEWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημουν στο γήπεδο δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να κερδίσουμε είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το πράξαμε.Eίμαι 37 δούλεψα 4 χρόνια στο γήπεδο του πιερικού θεωρώ ότι δεν είναι και η καλύτερη χρονιάς μας.Δεν ξέρω τι φταίει αλλά απευθύνομαι στις πιο νέες γενιές ότι βλέπουν τον πιερικό σε δύσκολες εποχές.Εφυγε ο κόσμος από το γήπεδ
    ο και για αυτό έχουν ευθύνη πολλοί.Βέβαια οταν δεν εχεις και χρήματα για μεταγραφές που θα σε κάνουν ανταγωνιστικό σ ένα ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα δεν μπορείς να έχεις τύχη να διεκδικήσεις κάτι καλό.Βέβαια δεν κινδυνέυουμε,αλλά θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση αν δεν προσέξουμε.Κλείνω και λέω ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και στα δύσκολα και όχι μόνο όταν νικάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όσο για τον κ.Φοιρό τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα κια ως άνθρωπο και ως προπονητή αφήστε να κάνει την δουλειά του και μην λέτε ανήκει σ αυτήν την κλίκα ,ανήκει στην άλλη,σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα
    δεν ήταν επιτυχή αλλά δεν ξέρω τι φταίει αλλά σε τέ
    τοιες περιπτώσεις το εξιλαστήριο θύμα πάντα είναι ο εκάστοτε προπονητής και δυστυχώς στην ελλάδα δεν εί
    μαστε σ επίπεδο να κρατάμε προπονητές.Αυτά εν ολίγοις έυχομαι να μην μπεί η ομάδα σε περιπέτει
    ες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!