ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 5-2 Τα Ίδια και χειρότερα(και λίγα φάγαμε)

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 



Η μια ήττα έρχεται να διαδεχθεί την άλλη και όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες τα γκολ που τρώμε γίνονται όλο και περισσότερα  Προπονητή πήραμε για να αλλάξουμε την κατάσταση και η ομάδα πήρε την κάτω βόλτα Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ιστορία 50+ χρόνων κατάντησε να χάνει απο ομάδες που μέχρι πριν 
3-4 χρόνια δεν υπήρχε το όνομα τους στον ποδοσφαιρικό χάρτη και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η τσέπη ορισμένων ανθρώπων.**(Ο ΦΟΙΡΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ) 




Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καλλονή η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικρατώντας 5-2 του Πιερικού και ανεβαίνοντας στις θέσεις των play-off.
Ο Βλαστέλης στο 14’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη όταν στο 23΄ο Μανουσάκης έκανε το 2-0. Στο 34’ η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου έκανε το 3-0.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει καθώς ο Καθάριος στο 37’ μείωσε σε 3-1. Ο Ιορδανίδης στο 61’ έκανε το 3-2 και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν για να πετύχουν ακόμα δύο γκολ.
Ο Μανουσάκης στο 78’ έκανε το 4-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μάρα στο 83’ για το τελικό 5-2.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Κώτσιος (50’ Βάλιος), Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Γκόβας, Μανουσάκη, Βλαστέλης (69’ Βλαστέλης (79’ Μάρα), Μανούσος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης (80’ Καραγκούνης), Πολίτης, Αποστολίδης, Γιαζιτσόγλου, Φαμπίνιο, Μανίκας (74’ Ανδριόπουλος), Καθάριος, Παπατόλιος.


Γ.Ε

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!