Η βαθμολογία των παικτών

Από το σημερινό "ναυάγιο" του Πιερικού, κόντρα στον Ηρακλή λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές των "Μελανόλευκων" που διασώθηκαν. Ας δούμε αναλυτικά την βαθμολογία τους.

Παπατολίκας 6

Καλή εμφάνιση έσωσε 2 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και δήλωνε παρόν όπου χρειαζόταν.

Ιορδανίδης 6 

Παιδί που ήρθε στην ομάδα μας από τα γήπεδα της Δ Εθνικής, κι όμως σήμερα έδειξε
πολλά, ο μόνος μάχιμος μέσα στο γήπεδο μέχρι το 90' πραγματικός πολεμιστής.


Ντόικιτς 2

Εκεί που όλοι νομίζαμε ότι έχουμε μια κολόνα σταθερή πίσω στην άμυνα,
σήμερα ο Μπόγιαν μας έβγαλε τρελούς. Απαράδεκτος στην φάση του γκολ και ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι που χρειάστηκε να βρεθεί 2 φορές τα σουτ που έκανε στάλθηκαν στο ''διάστημα''.

Νίκου 4

Έτρεχε πάνω κάτω άσκοπα, και η απειρία του δεν βοήθησε καθόλου όπως είδαμε στο γήπεδο η ομάδα του Ηρακλή έκανε ''παρέλαση'' από δεξιά.

Γιαζιτζόγλου 4

Ξεκίνησε αριστερό εξτρέμ , βρέθηκε αριστερό μπακ. Δεν έβγαλε κάποια αξιόλογη σέντρα και πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

Αποστολίδης 3

Ουσιαστικά σήμερα δεν υπήρχε κέντρο. Είναι από τα μεγαλύτερα κορμιά στην ομάδα  και αντί να γεμίσει την περιοχή , εκτελούσε αράουτ και στημένες φάσεις. Λάθος μεταβιβάσεις που παραλίγο να μας κοστίσουν.

Μασάδο 3

Ξέραμε έναν Φαμπίνιο από την Βραζιλία που ήξερε μπάλα, γνωρίσαμε έναν Φαμπίνιο που χανόταν στην άμυνα των αντιπάλων. Tώρα πλέον βλέπουμε κάτι εντελώς διαφορετικό (Πάλι κατάφερε να πάρει κίτρινη κάρτα για πολλοστή φορά).

Μπελόσεβιτς --

Φέραμε τον χειμώνα μεταγραφή με προκαταβολή 10.000 ευρώ στο χέρι (πληροφορίες Pnews) που δεν αξίζει ούτε για Γ εθνική κατηγορία Ελλάδας. Απαράδεκτος και σήμερα δεν βαθμολογείτε καθόλου.

Kαθάριος 4

Έτρεχε μόνος του σε όλο το γήπεδο  προσπάθησε να βγάλει κάποιες καλές πάσες αλλά δεν του βγήκανε.

Ελευθεριάδης 6

Ακούραστος, απλός, τεχνίτης κατέθεσε ψύχη και σώμα στο γήπεδο σήμερα και κατάφερε να απειλήση αρκετές φορές την αντίπαλη εστία όπως και πάρα το μικρό του σώματος του να κερδίζει αρκετά έξυπνα κόντρες και φάσεις.

Ντάνι 2

Ξεκίνησε να παίζει επίθεση, δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε έξω από την περιοχή και βρέθηκε να παίζει μετά δεύτερος επιθετικός με κάκιστες πάσες και κοντρόλ. Βρισκόταν και τα 90' λεπτά εκτός παιχνιδιού και όπως πάντα παραπονιόταν σε κάθε φάση κατεβάζοντας το κεφάλι και χτυπώντας τα χέρια.


ΑΛΛΑΓΕΣ: 

Μανίκας 5 

Μπήκε στο 38' και έδωσε άλλη ενέργεια στον αγώνα, βέβαια δεν κατάφερε να σκοράρει στης φάσεις που του δόθηκαν και αυτό ''μετράει'' στο τέλος.

Σεχολάρι --

Δεν ακούμπησε ουσιαστικά την μπάλα στις τελευταιες κρίσημες φάσεις που μπήκε.

Πολίτης 5

Έπρεπε να παίξει βασικός, οι πάσες του καλές έκανε το κέντρο να ανασάνει αλλά πολύ αργά. Παραλίγο μάλιστα να κάνει και το γκολ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Πρέπει να πάρει συμμετοχές για να δείξει πράγματα.


ΦΟΙΡΟΣ 1

Δεν βγαίνει να κάνει δηλώσεις, τον πήραμε για να αλλάξει πορεία η ομάδα και βλέπουμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.

3 σχόλια:

  1. Πολυ επιεικείς είστε με την βαθμολογία του Πιερικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η πρώτη φορά ακόμα φίλε μου..Αν η κατάσταση συνεχίσει να είναι δραματική πίστεψε με ακόμα και σε ''απολογία'' θα κληθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλα τ λετε παιδια, αυτιν δν ειναι ομαδα για β εθνικη με αυτους τους παικτες, δν ξερουνε τ 8α πει λε3η μπαλα, λιγοι απο αυτοι α3ιζουνε, διω3ανε ολο τν κοσμο απο τς κερκιδες ολα τ παιδια που 8ελανε μια κυριακη ν πανε ν δουνε ποδοσφαιρο, κ τ club που "υπαρχει" αυτιν τν στιγμη τ λογια ειναι λιγα, καλιτερα ν βαλω τν γιαγια μου να τουσ οργανωσοι πιστευω 8α μπορεσει 5 ατομα ειναι, μεγαλο μεριδιο ευ8ινης εχουνε κ αυτοι που γινανε μαγκες μπροστα απο αλλους....ενας τρελαμενος οπαδοσ του πιερικου που δν εχανε αγωνες εντοσ εκτος κ τωρα εχω ν πατισω μηνες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!