Μήπως σιγά-σιγά να μπαίνει αποστολή ο Καρακατσάνης;;

Μεταγραφή-σκιά είναι από τον Σεπτέμβρη ο Πλάτων Καρακατσάνης που δυστυχώς ήταν ο άτυχος της χρονιάς, οπού υποβλήθηκε σε εγχείρηση ρήξη χιαστών.
Ετσι έλειπε από της προπόνησης και τους αγώνες για πέντε μήνες. Επέστρεψε και ολόκληρο τον Φεβρουάριο έκανε ατομικές προπονήσεις. Πλέον βγάζει καθημερινά όλο το πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα. Βλέπουμε όμως ο Τεχνικός Διευθυντής  της ομάδας μας Κ.Φοιρός σε συνεργασία με το υπόλοιπο τιμ να μην δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο παίκτη  αλλά από την στιγμή που τον πήρες για βασικό και ''έμπειρο'' στην Football League πρέπει να κάνεις κάποιες προσπάθειες να μπαίνει στο κλίμα. Έστω στις αποστολές μέχρι έως ότου καταφέρει και μπει στην ενδεκάδα. Ιδικά τώρα που τον χριζόμαστε στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν θα είναι απόλυτα χρήσιμος.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!