Γιάννης Συμεωνίδης: Ο Ηρακλής το ήθελε περισσότερο από εμάς


"Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Εμείς παρατάξαμε μία ομάδα που ήθελε να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι.

Είχαμε πέντε άτυχα αποτελέσματα. Θέλαμε να κάνουμε μία αρχή και να πάρουμε την νίκη.

Δεν το πετύχαμε δυστυχώς. Ο Ηρακλής φάνηκε ότι το ήθελε πιο πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Ο αντίπαλος έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί.

Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε το γκολ. 
Ο Ηρακλής είναι έμπειρη ομάδα, κράτησε το σκορ παρά την πίεσή μας και πήρε τη νίκη".

5 σχόλια:

  1. απαράδεκτα σχόλια του Γιάννη, στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου και οχι στα αγωνιστικά προβληματα που αντιμετωπίζει η ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na pei kai o giannis re file.

    komparsos einai stis synenteykseis

    afou o foiros pou prepei na pigainei den pigainei. apo kei kai pera ola ta alla einai paparies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό για Β'Εθνική. Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων πλην ορισμένων εξαιρέσεων κάνουν μόνο για τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα! Με τους παίκτες που έχει ο Πιερικός μια χαρά τα παει στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι για το πανηγύρι του Αιγινίου! Εάν πιστεύουν ότι με τα ψέματα όπως παλιά θα κάνουν ομάδα και θα την κρατήσουν στην Α εθνικη...θα μείνουν με τους 200 φιλάθλους που ήρθαν σήμερα στην πόλη μας!
    Οφείλω να πω, ότι ό Γιάννης κάνει αυτό που πρέπει, ο Φοιρός μας ήρθε και τέλος βλέπω ότι μετα το 2004 και την κατάκτηση του τροπαίου στην Πορτογαλία, θα πρεπε να είχαμε τμήματα υποδομών και βλέπω ένα χάλι. Ούτε την μπάλα ξέρουν να σταματούν ούτε να δίνουν πάσες ουτε να βλέπουν γήπεδο μα ούτε να κουβαλούν την μπάλα δεν γνωρίζουν! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Α εθνική δεν είναι καλύτερη....κι όσο για την εθνική ομάδα....μας την φόρεσε ο Σάντος...θα τα παρει κι αντε γεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πιερικός δεν έχει ένα σωστό παράγοντα με όραμα για την ομάδα. Είναι μια παρέα,μια κάστα που μοιράζεται κατά καιρούς την εξουσία! Ο Πιερικός είναι ο κόσμος του, οι κάτοικοι του νομού Πιερίας και ανήκει σ'αυτους!
    Ως Π.Α.Ε ( Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρία) εν ολίγοις εταιρία που προσφέρει θέαμα θα έπρεπε να επενδύσει στην υποδομή με την συγκρότηση σωστών ακαδημιών, γιατί αυτό που έχει δεν είναι ακαδημίες, είναι ''ΚΑΤΙ'', να βγάλει παίκτες χωρίς να αναγκάζεται να ψάχνει απ τα αζήτητα των πανηγυριών ανθρώπους που θέλουν να φορούν κοντά παντελόνια το χειμώνα!
    Να προσφέρει θέαμα, να συσπειρώσει το κόσμο γύρω του, να κάνει αυτή την πόλη να τον αγαπήσει ξανά!
    Οι τζάμπα μάγκες πέθαναν και οι τίτλοι είναι για το καλάθι των αχρήστων!
    Επιτέλους να βρεθεί κάποιος που να θέλει και να μπορεί να κάνει αυτή την ομάδα βιώσιμη και ανταγωνιστική πρώτα στα μάτια τα δικά μας ως πιερείς και μετά την υπόλοιπη Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς το επίπεδο στην εν λόγω κατηγορία είναι πολύ χαμηλό εδω βλέπω Β γερμανίας και το επίπεδο είναι ανώτερο σκάλες.Απ την άλλη ο Γιάννης τι να πεί αυτά που αισθάνεται αυθόρμητα μιας και είναι και συνομίληκος μου δεν του καταλογίζω ευθύνη.Για το χάλι της ομάδας φταίνε πολλοί ας μην το αναλύσουμε.Ετυχε να δουλέψω απο το 2006 εως το 2010 στο γήπεδο και έζησα πράγματα και καταστάσεις που εκε
    ίνη την περίοδο βοήθησαν τον πιερικό.Θα περίμενα να έχουμε τμήματα υποδομής αλλά είναι τόσο φτωχό το ποδόσφα
    ιρο μας που δεν αξίζει να ασχολούμεθα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!